vineri, 4 aprilie 2014

Ce bine miroase...

... puiul de rosie, cand il atingi...
Miroase a vara, a soare, a liniste si pace si a cer senin...

Astazi mi-am luat inima-n dinti si am purces la umplerea paharelor in care sunt rosiile cu pamant (de la inceput am pus mai putin pamant in pahar, in ideea ca, atunci cand vor creste, sa le umplu, pentru a se fortifica rasadul).
Nu m-as fi gandit ca si rasadurile mele pot mirosi a rosii adevarate, asa ca mare mi-a fost mirarea. Si nu ma mai saturam sa-mi plimb palma peste ele si sa inspir. Afara era soare si frumos si mi-a venit asa un dor de vara...
Si daca tot am umblat la rasaduri, am mai completat cu pamant si la ardei


 Si astazi, rasadurile mele arata asa
Rosiile si ardeii sunt relativ ok. Fiecare in paharul lui... Insa vinetele... dragele de ele... le rog din suflet sa mai reziste putin si promit ca atunci cand le pun in gradina le voi acorda fiecareia un spatiu mai mult decat necesar
Aici am gogosarii pusi "de proba" in folie si mutati in pamant vinerea trecuta (si mie mi se pare ca nu s-au suparat ca i-am mutat)
Si, ca un gradinar ce se respecta, aici am rasaduri de craite, busuioc (verde si rosu), galbenele
Au iesit uimitor de repede, uimitor de multe si uimitor de frumoase :) . Mai am seminte sa pun si direct in gradina, insa craitele sunt pasiunea vietii mele (alaturi de alte 100000 sau poate 100001 flori :) ).

Sunt asa de mandra de "rezultatele" de pana acum :))


A... si uitasem de muscatele obtinute din seminte
Daca o sa fie rosie... :))


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu