joi, 30 octombrie 2014

Inevitabilul

... s-a produs... l-am adus pe Rocky in Bucuresti!
  Nu va povestesc ce ganduri mi-am facut, nu va povestesc ce teama mi-a fost si cat de ingrozita eram de cum va reactiona el in balamucul de aici... Nu va povestesc...
Va spun ca am cel mai bun si cel mai intelept catel
Fireste ca afara e foarte curios, miroase tot ce intalneste, insa nu a latrat macar o data. A mers foarte cuminte in lesa, a incercat sa socializeze cu doi catei (mici, pentru ca azi, in toate plimbarile noastre nu am intalnit un catel macar la fel de mare :) ), a incercat sa socializeze deci, insa eram pe strada si nu se puteau juca pentru ca erau in lesa ...
Bine, reactia tuturor cand il vad e "wow"... iar proprietarii de catei incearca sa ne ocoleasca si am ajuns sa strig la ei "nu va speriati de noi, nu suntem rai" (asta acum, mai spre seara, cand chiar am fost convinsa ca nu "se da" la alti catei.)
Langa noi sunt doua "locuri de joaca pentru catei" insa am vazut ca regula ce le guverneaza e sa intre doar cate un catel acolo... Eu credeam ca ma voi duce in acel parculet si mama ce se va mai juca Rocky cu alti catei... dar nu... si nu inteleg de ce...

In casa (la mama) nu-i prea place... sta ce sta si iar se duce la usa...si avem impresia ca-i si prea cald pentru el...dar speram sa se acomodeze.


Pentru prima lui zi in Bucuresti spun ca s-a comportat exemplar. L-am sunat si pe "domn profesor" si l-am laudat :) (cravasa din prima poza ne-a dat-o George... asa, s-o avem, ca-i buna...dar eu cred ca ne-a dat-o cu gandul ca o sa avem nevoie de ea sa-l "corectam" pe Rocky. Insa nici nu se pune problema s-o folosim pentru el...eu o iau cu mine pentru ca mi-e teama de alti catei, in caz ca s-ar lua dupa noi :) )

Cam atat pentru azi. Sunt epuizata de cate frici mi-au trecut prin cap :)



   

6 comentarii:

  1. Ehe, catei sunt mai destepti decat credem noi :) Bravo, aveti un exemplar frumos !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim.
    (am tot iesit cu el afara... mai are putin si devine mascota cartierului. Toata lumea ni-l admira, inclusiv cei de pe trotuarul celalalt :)) )

    RăspundețiȘtergere
  3. dragul de tineee!sper sa-ti placa capitala.....'"ca-i frumoasa'"!mirela

    RăspundețiȘtergere
  4. Bineinteles ca e bun si intelept, se vede asta chiar si in poze. E un caine pe cinste, un adevarat tovaras de drum lung! Eu muream dupa el cand inca nu-i stateau drepte urechile, ma termina ce fata avea...Sa va traiasca sanatos si multumit de viata lui! Cred ca-i greu aici cu el, dar la cat de destept este, nu-mi fac griji si nu-ti mai face nici tu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumim!
    Da, perioada aceea, cu urechile "prinse in coc", mi-a ramas si mie la suflet.
    Asta ne dorim toti, ca el da fie multumit de viata lui. Pare ca e. Si da, e un catel super-echilibrat. Pana acum nici macar nu a marait pe strada... Cateii il latra, il maraie (marea majoritate de frica spun stapanii lor), el ii priveste si apoi merge mai departe.
    Inca nu ne-am gasit un "partener" de joaca. Maine ne intalnim cu o fetita din rasa lui. Speram sa se placa :))

    RăspundețiȘtergere