luni, 3 noiembrie 2014

Oamenii

... au o vorba: "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample"...
Eu mi-am dorit foarte tare sa stiu unde pleaca mereu Mama, Ana Maria si Stefan, v-am spus... Ei, am aflat. Ok, acum imi doresc sa ma duca inapoi acasa la mine. De data asta ma mai aude cineva???

Sa va spun cum s-a intamplat: a venit Mama intr-o zi iar eu, pe furis, m-am urcat in masina. S-a urcat si Bunica langa mine, i-am facut semn sa nu spuna ca-s acolo si eu, iar Mama a plecat. Eu am tacut chitic tot drumul. Nu am cerut apa, nu mi-a fost rau, nimic, nimic, sa nu-si dea Mama seama, sa ma duca inapoi. Cand in sfarsit a oprit masina, m-am dat repede jos sa fac pipi. Dar unde, oameni buni, ca peste tot mirosea a toate cele... Am tot cautat un loc, Mama m-a dus la "un loc de joaca pentru catei"... acolo mirosea si mai rau... Spre seara, tarziu, am gasit o gradinita, langa masina lui Stefan (curios lucru) si ... ma rog... intelgeti voi...
Noua casa in care stau, va spun sincer, nu-mi place. Nu are curte, nu are copaci, nu are nimic.
Totusi, partea buna, ca o consolare, e ca ies des la plimbare. Si-ar mai fi o parte buna, aceea ca-i vad pe cei trei care nu stau mereu cu mine foarte des. Nu stiu cum se intampla, dar ceva suna (foarte urat) si apare Mama la usa. Ei... atunci stiu ca a venit sa ma vada si ca ma scoate la plimbare si ma bucur, nu stiu daca mai mult c-o vad sau mai mult ca ies afara.

Afara e oarecum ok. Sunt multi catei, majoritatea mici. Unii latra ca apucatii, alti baga coada intre picioare... Eu nu am nimic cu ei, pentru ca afara sunt si eu, afara sunt si ei, nu-s in curtea mea... sa fie sanatosi.
Cateodata, niste oameni ii spun Mamei "ce catel frumos...". Eu atunci simt cum ii creste inima de mandrie. Sper sa priceapa lucrul asta si sa nu-l mai zapaceasca pe Stefan tot intrebandu-l "oare e frumos sau asa ni se pare noua?" Asa ca, va rog, daca ma vedeti pe afara, sa ii spuneti mamei ca-s frumos :) Bine... puteti sa-i spuneti si ca-s destept, desi aici, zice ea ca am dezamagit-o... M-a lasat liber in parc, sa ma joc cu alti catei, iar eu am vrut sa le arat lor ca eu sunt sefu' (pentru ca eu trebuie sa fiu) si i-am alergat, m-am urcat pe ei... cum se face sa arati ca esti mai tare. Si m-a certat, mi-a spus ca ma comport ca un needucat si ca am complexe... Si m-a tot tinut in lesa, nu prea mi-a mai dat drumul...

A... si sa vedeti intamplare. In parc m-a recunoscut cineva :). A zis ca ma stie de pe blog, deci a citit ce v-am scris, ceea ce m-a motivat sa va mai scriu si acum :)
Cand mergem in parc vine si Ana Maria cu noi si mai vin niste copii, prieteni de-ai ei. Iar mie tare-mi place pentru ca ne jucam tare frumos.
 Nu inteleg de ce nu sta Mama cu mine afara toata ziua, nu inteleg de ce nu mergem inapoi la mine acasa, nu inteleg eu cateva lucruri... Insa acum sunt toti cei pe care-i iubesc langa mine, si mi-e tare bine.
A... si ma plimb cu masina... in fiecare zi :)



12 comentarii:

  1. Haaa, i-ai spus ca are complexe?!! Nu cred ca are!! Da mai, esti foarte frumos, chiar esti, MAMA, auzi? E cel mai frumos!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Aud, aud, dar parca nu cred :))
      Maria, atata vreme cat alti catei se joaca frumos unii cu altii si cand apare el se strica gasca... eu cred ca are complexe. Vrea musai sa fie el cel mai tare, nu vrea sa inteleaga ca ar fi mai castigat daca s-ar juca si el cu ceilalti... Iar eu... eu mor de rusine...

      Ștergere
  2. Nu stiu a cata oara intru doar sa-l vad pe "complexatul" acesta frumos.
    Este adorabil!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim! Esti tu prea draguta :))

      Nu stiu ce sa mai zic despre "complexele" lui... astazi s-a jucat absolut minunat cu un maidanez. Nu a dorit sa domine, doar s-a jucat...

      Ștergere
    2. s-au jucat pentru ca maidanezul s-a lasat dominat :)
      nu a avut problema cu asta :)
      sau este posibil ca acel catel sa nu fi avut outzele la purtator :))

      Ștergere
  3. Oare cu dumneavoastra ne-am intalnit in parc? :)

    Am uitat sa precizez: maidanezul era o maidaneza, de talie mijlocie, probabil tinerica si foarte jucausa. Nicio secunda Rocky nu a dorit sa domine. Doar s-au jucat (poate daca ne mai intalnim fac si poze).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cu mine :)
      Am lasat si un comentariu, insa nu a aparut, cred ca nu am dat eu "send" :)
      Cu o femela, cainele nu va domina. Doar daca femela este ea o dominanta!
      Insa Rocky fiind puiut ca varsta nu trebuie inca sa domine, trebuie sa predomine joaca la el. Dominanta va veni cu varsta.
      Poate ne intalnim in weekend cu patrupezii :)

      Ștergere
    2. Mi-ar fi drag sa ne vedem :)
      Noi tot asa, dupa ora 13 vom veni in parc.
      Sper ca de data asta se va comporta mai bine :) s-a mai obisnuit un pic...
      (duminica ne-am intalnit cu o doamna extrem de draguta, cu o catelusa de talie mica si i-am lasat sa se joace... nu a fost chip... s-a comportat tot urat :) poate in saptamana asta a mai invatat ceva... sper :) )

      Ștergere
  4. vedeta esti atunci cand te stie lumea de pe blog:)
    mama de rocky, e frumos foc baiatul, nu vezi?:)

    RăspundețiȘtergere
  5. :)
    Sincer, la asa ceva nu ma asteptam...
    Eu blogul l-am facut sa-mi notez in el diferite chestii, sa nu uit, ca na, cu varsta... :)
    Insa a aparut si Rocky... si l-am facut vedeta :)
    Noi (eu si "dulaul") va multumim mult pentru vizite.
    PS: Daca voi ziceti ca-i frumos... inclin sa va cred. Sau ziceti doar asa, din politete :)

    RăspundețiȘtergere
  6. imi pare rau, dar Rocky este vedeta pe acest blog, nu diversele insemnari :)))))

    nu este CEL MAI FRUMOS caine vazut de mine, insa ESTE FRUMOS! :))))
    si nu, nu din politete :)

    am avut si eu un CG, iar cei doi pot spune ca seamanau foarte mult!
    nici al meu nu era cel mai frumos caine, dar era frumos! :)

    Ne vedem maine in parc :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Din pacate maine ni s-a modificat programul... Dar duminica noi vom merge sigur (dar parca au zis ca ploua...) Oricum, sigur ne vom mai vedea in parc pana prin februarie :)

    Multumesc pentru cuvintele frumoase.
    Fireste ca eu am glumit cu frumusetea. Asa cum este noua ne-a luminat viata. Si-l iubim toti cu disperare. Iar pentru parintii mei, am mai spus-o, Rocky inseamna o intinerire cu cel putin 10 ani :)

    RăspundețiȘtergere