sâmbătă, 13 decembrie 2014

Astazi

... Rocky implineste 9 luni :)
Si, fiind o zi superba, am plecat in parc.
Probabil ca tot ca noi  a gandit toata lumea :) asa ca parcul unde am fost noi era plin.
Insa, undeva sus, sunt oamenii care au venit in parc impreuna cu copiii, iar jos, langa lac, sunt oamenii care au venit in parc sa alerge ori au venit cu cateii. Asa ca ne-am intalnit cu o multime de catei si Rocky s-a jucat pana nu a mai putut :)
Prima data ne-am intalnit cu un labrador alb.
Bine, alb a fost cam un minut: apoi avea diverse nuante de gri-maroniu :)

Aducandu-mi aminte ce mi-a zis George (sa-l plimb in lesa, langa un alt catel) le-am propus celor doi care erau cu labradorul (si el pui, de 6 luni) o plimbare.
Dar n-a durat mult plimbarea noastra pentru ca ne-am intalnit cu niste vechi prieteni




Si ce s-au mai jucat... si ce s-au mai alergat...
Intre timp mai venea un catel, mai pleca...
Acum am vazut ca am cat-de-cat control asupra lui Rocky. Adica chiar daca toti alergau dupa minge iar eu il strigam se oprea. Ba chiar venea la mine, chiar sedea, daca ii ceream. Nu foarte incantat, dar ma asculta. Atunci am intins coarda si am plecat cu el din tot grupul acela de catei (bine, ceilalti stapani dadusera semnalul ca se va sparge gasca, si am profitat). Cu ochii inapoi, dupa ei, a venit totusi cu mine :) Si am prins curaj si am mers cu el fara lesa. Doamne ce cuminte e... Doamne ce intelegator e...Cat il iubesc...
Apoi ne-am mai intlnit cu o catelusa si au mai tras cateva ture de fuga nebuna si tot asa, ne-am despartit pur si simplu cerandu-i lui Rocky sa vina dupa mine (bine, cred ca de data asta daca mai stateam putin o lua el inainte ca era mort de oboseala :) )
Eu sunt tare mandra de el :) E un catel tare bun si mai ales tare, dar tare, iubitor (si vad ca am inceput sa capat si eu incredere in mine si in el si probabil in curand ma voi purta si eu ca stapanii autentici de catei :) )

In alta ordine de idei, multi, foarte multi oameni spun "uite-l pe Max" cand il vad pe Rocky. Adevarul este ca seamana izbitor de mult (doar ca Max, poate si pentru ca e mai mare, are botul putin mai negricios). Chiar si al doilea rand de sprancene, maronii, langa urechi sunt la fel. Dragul de Max, sper sa traiasca fericit si sanatos tot restul vietii lui...

Cam atat pentru azi. Abia astept ziua de maine sa ma duc iar in parc :).


6 comentarii:

  1. LA MULTI ANI,ROCKY!SA TE BUCURI DE STAPINI TAI SI EI DE TINE,1000 DE ANI FARA REPARATIIII!MIRELA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim tare mult, Mirela.
      Si tie sa-ti fie sanatoase animalutele si sa va bucurati de ele. Pentru mine, cel putin, Rocky este oaza de liniste si pace. Imi face teribil de bine o ora petrecuta cu el :)

      Ștergere
  2. La multi ani Rocky! sa fii sanatos si jucaus :)
    Avand in vedere biscuitii dintr-o postare anterioare, imi inchipui ce ospat il asteapta la aniversare :)

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani, Rocky! Nu am apucat sa mai scriu, dar am citit comentariile si m-am gandit la el. :)

    RăspundețiȘtergere