marți, 6 iunie 2017

Inceputul verii

... in gradina mea...
arata frumos, zic eu.

Cumva trandafirii i-am pus gresit... de fapt toate florile le-am pus gresit pentru ca Rocky alearga peste tot. Gasim crengi mari de trandafiri rupte si ne sta inima-n loc gandindu-ne ca a calcat in ei. Ei bine, l-am urmarit, nu-i calca. Insa dintr-o viteza teribila, daca izbeste o coada in ceva... orice ar fi ceva-ul acela se rupe (a rupt un arac pus "semn" la o planta, un arac foarte gros).
Insa ... punem la prins crengile de trandafiri, punem in apa tijele de irisi ... si il iubim si mai mult decat pana atunci :)

Insa... cand intra in gradina de legume... merge in varful picioarelor... ne umfla si rasul. In solar este un delicat. Asta pana aude orice zgomot care i s-ar parea lui ca ar putea fi ceva pe la gard. Atunci daca esti tu destul de rapid sa-i spui "atentie Rocky", "ai grija Rocky" plantele sunt salvate. Daca este el mai rapid si apuca sa ia viteza... pagubele nu-s prea mari, pentru efectiv zboara printre straturi :)

In solar este o frumusete...
Si afara plantele arata bine, deocamdataCam atat despre inceputul verii din gradina mea.

Si anul acesta nu incetez sa ma minunez de atata frumusete si nu incetez sa fiu extrem de recunoscatoare pentru tot ce ne da aceasta gradina...


6 comentarii:

 1. Buna seara, minunate atat florile cat si roadele gradinii ca sa nu vorbim de Rocky. Sa aveti o vara splendida cu roade bogate

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumim tare mult!
   Roade bogate va dorim si noi. Si gustoooaaase!
   :)

   Ștergere
 2. Foarte frumos arată totul! Să vă bucurați în continuare, de roadele grădinii și de munca pe care o depuneți! Toate cele bune și părinților tăi! Iar fortosului de Rocky un mare pupic pe botul ăla de smoală. :-) Duminică plăcută!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. I-am transmis pupicul lui Rocky. Iti multumeste si te saluta :)

   Ștergere
 3. Ţi-am răsfoit blogul şi mi-a plăcut tot ce am văzut în grădina ta,m-au înduioşat multe din clipele tale de entuziasm (şi m-am regăsit deseori în ele şi-n visurile tale), m-am îndrăgostit de Rocky dormind cu picioarele din spate sprijinite pe peretele proaspăt zugrăvit, am admirat-o pe fetiţa ta şi pasiunea ei pentru cai ş.a.m.d.
  Minunat că ţi-ai împlinit visul de a avea grădina ta şi vara ta! Succese mari mai departe!

  RăspundețiȘtergere