miercuri, 20 august 2014

Incep

... sa ma simt bine in postura de "stapan" de caine mare :))


Sambata am avut musafiri la tara.
Deoarece in sfarsit parintii mei au terminat de zugravit, de pus parchet, gresie si dusumele, de facut baie, de facut gard, de facut alei, de facut fosa, de intins pamant...deci au cam terminat "lucrarile" de anul acesta, i-au invitat pe cei doi baieti care i-au ajutat, la un gratar. Am venit si noi cu niste fini. A venit si instructorul lui Rocky.

(bine, am mai sarbatorit si cele doua Marii din familia noastra -eu si copilul- si cele cinci luni pe care le-a implinit Rocky pe 13 august :)) )
Pentru el, aceasta zi a fost, cred eu, incercarea vietii lui.

Ca de fiecare data, cand ajungem acolo, eu ma dau jos din masina la poarta si fug repede la el. Urmeaza momente de tandrete maxima, amplificate cand apare copilul, si care iau o turnura aproape dramatica atunci cand apare si sotul meu :).
Ei... sambata, cand sotul meu a aparut cu doi straini... am bagat catelul in ceata.
I-am facut "cunostinta" cu finii, printr-un gardulet ce desparte curtea-curte de curtea-casei, si, dupa ce am considerat noi ca a inteles ca nu-s chiar dusmani, l-am lasat sa intre mai intai pe finu' (care are doi metri si 90 kg ... ). L-a mirosit, i-a dat tarcoale, dar nu i-a facut nimic. L-am asezat pe fin pe un scaun si a intrat in curte si fina. S-a asezat si ea pe un scaun si... acolo le-a fost locul.
Rocky a stat (cuminte) numai langa ei. Ca sa se ridice unul dintre ei, trebuia sa venim noi si sa-i explicam lui Rocky ce se intampla (finu s-a miscat primul de pe scaun si instant, catelului, i s-a ridicat parul pe spate, s-a ridicat in picioare si... nu stiu ce ar fi urmat, dar eram noi aproape si am pus mana pe el si i-am mai explicat odata ca nu-s dusmani :) )
Nu i-a scapat o secunda din ochi pe cei doi "intrusi".

Instructorul ne-a felicitat pentru el. A spus ca "mostenirea genetica" este bogata :)


Desi eu il vad un dragut si un frumos, un jucaus si-un iubitor, fina noastra mi-a spus ca-i infricosator :)

Am fost foarte mandra. E tare bine sa stii ca cineva te apara :))

2 comentarii:

  1. a primit educatie aleasa la "scoala"!dragul de el ,e de frumusete dar si de paza...corect...nuuuu?!mirela

    RăspundețiȘtergere
  2. Da... si de paza, desi, la cinci luni, nu m-as fi gandit :)
    Multumim de vizita.

    RăspundețiȘtergere