vineri, 13 februarie 2015

Daca e 13

... e ziua lui  Rocky.

Astazi implineste 11 luni.
Ma bucur ca a crescut si ca e sanatos, dar parca mi-e ciuda cumva ca trece timpul si poate el nu va mai fi asa de jucaus ca acum...
Asta e fata lui cand vrea sa-l alergi:
 Asta-i fata cand vede ceva "interesant", cum ar fi o pisica :)
 Asta-i pozitia de joaca:
 Asta-i fata "da' nu mai termini odata?"
 Aceeasi:
 Si el e tot catelul meu iubit :)

(i-am dat morcovul acela ca sa-l pot peria in liniste, ca daca nu are ceva in gura, sa-si faca de lucru ma musca de-mi trozneste mana. De bete s-a saturat, cu mingii nu mai ies eu cu el afara, ca daca are minge nu mai asculta... nu stiam ce sa-i dau si cum luasem morcovi pentru o salata... :)) )


4 comentarii:

  1. La multi ani, Rocky! Sa cresti mare si sanatos ca frumos esti de numa'!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si n-a mancat morcovul? al meu l-ar fi halit in doua secunde. Iar betele.lemnele...le decojeste cu o posta ingrijoratoare si le cauta seva. In iarna asta mi-a cam "tuns" via astfel de cred ca nu mai am eu ce sa tai si acum a trecut la liliac.

    La multi ani Rocky!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei l-a mancat... el inca nu mananca nici mancarea lui... inca ne chinuim cu el cu mancatul asta ... daca e de joaca e primul... cand e ceva de mancat, lasa urechile pe spate, ia o mutra de milog si merge in marsalier :) Nici nu stiu cum a reusit sa creasca. Am inceput sa ma uit la caini in parc si vad ca el e chiar slabanog pe langa altii.

    RăspundețiȘtergere