duminică, 8 februarie 2015

Se apropie

... cu pasi repezi primavara si pe mine m-au luat gandurile.

Rasaduri, plante, seminte, plantare direct in gradina... Simt ca sunt prea multe pentru mine...
Si ca atare am hotarat ca azi sa iau o pauza din citit si notat si am tras o fuga la tara. Cu Rocky, fireste :)
Ce ne-a surprins pe toti a fost ca atunci cand am ajuns in dreptul portii era foarte agitat si a inceput sa "planga" intr-un fel anume. Clar el a recunoscut locul si nu mai avea rabdare sa il dam jos :)
A alergat, a inspectat, a latrat, s-a jucat...






Si m-a adus pe mine cu picioarele pe pamant...Aici m-am gandit eu ca va fi "gradina cu flori".
Rocky zice ca nu-i bine


si tind sa-i dau dreptate... Nu-mi pare rau decat ca asta toamna cand am plantat doua sute de bulbi nu m-am gandit ca aceasta bucata de pamant e in traiectoria lui spre poarta... Am sperat ca o s-o ia si el pe alee, ca de-aia a facut tata alei... dar se pare ca nu...



6 comentarii:

  1. Ce-mi place pozitia lui din a 4 a poza! Si cea in care are zapada pe mufa! :)
    Sa fie sanatos si sa creasca frumos mai departe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E "pozitia" de joaca. tot asa se aseaza si cand vrea sa se joace cu alt catel.
      Multumesc. Si al tau la fel, sa ne fie sanatosi!

      Ștergere
  2. Da, da cunosc pozitia, dar imi place foarte mult cand o vad! Tot timpul m-am intebat daca nu-i doare spatele cand il arcuiesc asa. Se pare ca nu.
    Din pacate, de la Jim ne-am luat ramas bun pe 13 ianuarie. Avea 11 ani si jumatate. L-am salvat dintr-un metru de lant pe cand avea un an. Si desi nu l-am putut controla foarte bine niciodata, pentru ca se inraise in perioada de lant, ne-a adus destule bucurii, si mai ales securitate. Locuim in oras si avem la poarta doar un zavor. Nimeni nu avea curajul sa intre, iar cei care au riscat, luau plasa dupa ce intrau in curte. "Impresia artistica" functiona foarte bine in cazul lui. Iti multumesc ca ne povestesti de evolutia lui Rocky. Este un exemplar foarte frumos si vad ca va ocupati foarte mult de el. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Of... imi pare nespus de rau...
    da, ne ocupam foarte mult de Rocky. E un membru cu drepturi depline in familia noastra si fiind cel mai mic, il rasfatam foarte tare. Dar nu i se urca la cap si este un ascultator.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur sa-l revad pe Rocky atat de fericit alergand prin zapada.
    Am si eu aceasi problema cu florile puse in toamna langa gard : catelul meu si-a facut poteca fix prin ele ca sa se poata juca cu catelul vecinilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Stateam aseara si ma gandeam... oriunde as vrea sa pun flori, isi face el drum pe acolo... Asa ca doar un gard mai mare l-are retine, dar nu mai vreau garduri in curte...

    RăspundețiȘtergere